FedEC

FedEC is een beroepsvereniging van energieadviseurs. De vereniging behartigt de collectieve belangen van haar leden. Daarnaast wil FedEC de effectieve beroepsuitoefening bevorderen en het aanzien van de beroepsgroep verhogen. Monique Zegers is aangesloten bij het FedEC en heeft een certificaat van erkenning

Duurzaam Energieloket

Duurzaam Energie Loket uit Amsterdam is gecertificeerd om energielabels af te melden bij het RVO. Dit is de organisatie waar Zegers Energie Adviezen mee samenwerkt wanneer er een energielabel moet worden afgemeld.

Vooruit met F. Peters

Freddie Peters uit Groesbeek is net als Monique Zegers EPA adviseur maar dan op het gebied van woningen terwijl Monique Zegers zich uitsluitend richt op utiliteit. Freddie werkt nauw samen met Woningbouwvereniging "De Gemeenschap". Over en weer worden er regelmatig opdrachten doorgeschoven onder het motto: "ieder zijn vakgebied".

Lette Advies

Monique Zegers krijgt ook regelmatig vragen over energiebesparing in woning. Deze verwijst zij door naar Laurette Bulkens, een betrouwbare partner uit Wijchen die onder andere alles over energiebesparing in uw woning weet.

Samenwerking

De energiebesparingsadviezen van Zegers EnergieAdviezen kunnen aangevuld worden met de adviezen van andere gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor er nog meer diepgang gecreëerd wordt. Denk hierbij aan geavanceerde energiemonitoring, duurzame energieopwekking en geothermie.